uMuRo-FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap)

YazarMesaj
Admin
Administrator

Administrator
Admin

Aktiflik Aktiflik :
pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap) Left_bar_bleue999 / 999999 / 999pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap) Right_bar_bleue

Yaş Yaş : 28
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 24/07/08 Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 552
Nerden Nerden : Altınoluk
Cinsiyet Erkek

pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap) Empty
MesajKonu: pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap)   pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap) Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 3:38 pm

arkdaşlar sizlere için yapmak için program vereceğim böylece yaptığınız içinlar biligisiyarınızın daha şirin ve güzel gözükeceğinden eminim örneğin aşağıdaki resimde yaptığım icilara bakabilirsiniz ilk olarak abd dizilerinin iconları yapılmış olarak vardı onları ben yapmadım ama kore dizilerini ben yaptım

ilk önce programı kurup ilaçlıyorsunuz sonra programı acıp resim işaretine tıklayıp istediğiniz resmi seciyorsunuz sonra 256x256 scip ok tuşuna basıyorsunuz o ceviriyor 1-2 saniyede örnek olarak aşağıdaki resimde benim ufak bir dizi arşivim var bakın abd dizileri bakınca profesyonel bir kişinin yaptığını görürsünüz ama kore dizilerine bakınca benim yaptığımı görürsünüz cok kolay ve basit bir program gercekten sizlerde kullanabilirsinz

RapidShare: Easy Filehosting

pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap) Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1079x549 and weights 64KB.
pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap) 906utk19jkbokx1gsmi3

alıntıdır

pc icon yapmak (dizi ,filim,oyun herşeyin icon nunu yap)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-